FITNESS & GROEPSLESSEN

ALLE OPTIES ZIJN ER OM TE GAAN VOOR RESULTAAT

RUIME OVERZICHTELIJKE FITNESS

VERANTWOORD TRAINEN

Voor iedereen staat een coach klaar. Deze coaches begeleiden je op sportief vlak, maar ook op gebied van leefstijl, stress en voeding.

GRATIS DAGPAS

BE YOUR BEST

THE BOX 

Prestatiegericht werken in de speciaal ingerichte trainingsruimte. Voor iedereen, jong of oud, beginner of gevorderd. Trainen in de puurste vorm.

NA HET SPORTEN..

HEERLIJK RELAXEN

Spring ná een workout lekker in het verwarmde zwembad of relax nog even in een van onze heerlijke sauna’s of stoomcabine.

RACKETSPORT

TENNIS & SQUASH

Sla je graag een balletje op de squash- of tennisbaan? Dan ben je bij Dennenmarken aan het juiste adres. Zomer of winter: bij ons kun je het hele jaar terecht. Racketsport is een uitdagende sport, die je op elk moment van de dag kunt uitvoeren. Bovendien is het competitief en goed voor je gezondheid.

VOOR DE KLEINTJES

KIDSCORNER

Dennenmarken biedt de oplossing voor de sportende mama's en papa's, namelijk luxe sport- en ontspanningsfaciliteiten en gratis kidscorner onder één dak! Zo kun je lekker sporten of ontspannen terwijl de kinderen worden vermaakt in de sfeervolle kidscorner. Onder enthousiaste en professionele begeleiding kunnen de kinderen heerlijk spelen en/of knutselen met leeftijdsgenootjes.

NEEM EEN DUIK

ZWEMBAD

Geniet na je training van pure ontspanning in het zwembad. Of maak er je training van en doe mee met aquarobics of trek baantjes in het ruime zwembad. Kun je nog niet zwemmen? Dan leer je dat van de zweminstructeurs.


ONS ADVIES? START VANDAAG

Lid worden kan al vanaf €44,95 per maand. Kom eerst een keertje vrijblijvend de sfeer proeven. Vraag nu een gratis dagpas aan.