WELKOM BIJ DE BLUB-CLUB 

Er is niets dat je liever wilt dan je kind tijdens de zwemles op een prettige en ongedwongen manier te laten kennismaken met de technieken van het zwemmen. 

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat zwemmen plezier geeft, maar veiligheid van je kind, niets forceren en verzekerd zijn van succes, dat zijn onze belangrijkste hoofddoelen. Zwemles begint met rustig wennen aan het water, daarna gaan we samen aan de slag om steeds meer te leren en te durven. Bij de Blub-Club Dennenmarken staat plezier in zwemmen voorop. Spelenderwijs leren kinderen hoe ze zich zelfstandig kunnen redden in het water. Juist door te ervaren op allerlei manieren in het water zal de co√∂rdinatie van je kind verbeteren, waardoor het zich veilig en zeker zal voelen. Dit is natuurlijk heel belangrijk in Nederland, gezien we hier nogal wat water hebben. 

WAT BIEDT DE BLUB-CLUB

Zwemles in groepjes van 8-9 kinderen tot Blub A Mogelijkheden om meteen te starten Mogelijkheid tot kinderopvang voor broertjes en zusjes Zwemles tijdens de vakanties Mogelijkheid om gemiste lessen in te halen Zwemles ABC voor kinderen vanaf 4 jaar. Survival elementen binnen alle diplomas, net die EXTRA ervaring die nodig is buiten een goede techniek in de zwemslagen om veilig te kunnen zwemmen. Teddybeerzwemmen (vanaf 3 jaar) Zeemeermin zwemmen(minimaal B-diploma) 

PROEFLES BLUB-CLUB